Close

29. mistrovství České republiky ve stolním tenise

Prosinec 1, 2023

Ve dnech 22. – 23. listopadu 2023 se žákyně základní školy Sladovní Kojetín při odborném učilišti a základní škole Křenovice zúčastníly 29. mistrovství České republiky ve stolním tenise žáků speciálních škol v Hradci Králové.

Z naší školy postoupily čtyři dívky. Stefanie Mižikárová, Marie Mižikárová, Jesika Mirgová a Marie Mirgová. Cesta vlakem byla sice dlouhá a únavná a děvčata měla ve své kategorii velkou konkurenci, i přez to všechny podaly velmi dobré výkony a některé se i umístily na stupních vítězů.

Marie Mirgová se umístila na celkovém 5. místě, její sestra Jesika na 4. místě a medailové pozice obsadily Marie Mižikárová na 3. místě a Stefanie Mižikárová na 2. místě.

Jsme radi za velký úspěch našich sportovkyň. K možnosti zúčastnit se, jistě přispěl jak finanční dar města Kojetín, tak i podpora ze strany vedení školy. Tímto děkujeme vedení školy i města za podporu. Všem čtyřem žákyním děkujeme za vzornou reprezentaci školy, města, okresu i celého Olomouckého kraje a blahopřejeme k úspěchu.

Zavřelová Kateřina